....

.... ahh ..ovanlig idag för att jag är så pigg och är inte ens trött.. skulla vakna halv åtta men vad gör jag? jag vaknar istället efter kl 6 och försökte att sova.. ah men det går inte..  lika bra att jag ska vara vaken.. :D vänta till kvart i nio kommer taxi som kör rhianna till dagis sen får jag vika rena kläder sen fixa lite med photoshop.. och packar lite saker som ska åka till finspång tidigt kl fyra från örebro idag..

igår och idag..

igår var en lång dag.. kollade ikea o bauhaus med min två viktiga tösar.. köpte balkong bord från ikea och konstgräsmatta.. nu ser mer varmt ut i balkong än tidigare fyfan ful,kall,död... haha.. några kommer att köpa mer.. :D när vi kom hem så vi fixade direkt med städa i balkong och putsade fönster.. hehe jinna vågar inte putsa balkong fönster.. åhh sött kanske höjdrädd? :D calm , i take care of you,baby! lol.. nu är den balkong fönster helt ren, perfect! sen skar matta.. monterat bord.. sen satt där till solen försvann, härligt och exorist kan man säga!

och fick en brev som var jätte positiv.. jaa.. att jag fick beviljas taxiskjuts för min dotter mellan min hem och dagis.. jaa vad jag blev glad!!! äntligen får jag det! har alltid känt jobbig hur jag lämna henne på en långt dagis med jävla skärp buss som har inte bra tidtabell..



idag efter lämnat barn till dagis tog jag en bus med annan nummer som kan hoppa av före svampen sen gick jag på väg till hem då kom en som har skrämt mig.. ja en katt.. vad tror ni vad den har gjort..?? ja hon kom ut precis från en stor stuprör (alla utomhus har en rör från tak till golv som kan man vatten rinner ut,forstår ni alltså ?) medan jag står den typ bara några cm.. sen den blev glad och låg, rullad.. min hjärta blev skrämd och smälte.. blev bara kär i den katten och klappad lite sen gick vidare till hem.. söött!! <3<3<3<3<3

bilden här:
<3<3

efteråt har jag och min underbar vän addie joggat på 3 km.. det är alltid kul att ha en sällskap att jogga.. :D

bild:


det var kul att jogga med dej.. det kan vi göra nån gång igen..el.. snart.. =)



ikväll ska jag åka till finspång och börja min första dag praktik.. yeah....

byäää...

happy..

...happy,..happy,.. jag fick den praktik som assistent och ska börja redan på tisdag nu.. skönt! tur att jag fick den som jag tycker om att jobba med som assistent.. nu ska jag bara vänta och vänta fram till tisdag då blir mitt liv mer spännande.. yeah.. allvarlig mår jag bra och känndes skönt! det gör mig verkligen glad!
se emot att der blir bra.. =)



nu.. hmm.. tror dags att gå o titta kankse en film..
byää och trevlig helg!

BLOG DESIGN







2010 april 10            2010 march 26           2010 march 07 


2010 january 21          2010 january 17        2009 december 29


2009 november 15       2009 october 17       2009 september 27


2009 august 16           2009 june 05              2009 may 10


2009 april 04

nöjd,..

nu är jag nöjd med min ny header design som jag har ändrat lite.. =) jag älskar den bild på rhianna som står på hel header.. me love!!!


japp...
har suttit i flera timmar.. dags att gå röka och sen titta på en film.. kanske svälja lite mer nutella.. ja det blir!! haha.. inte bra för att jag har mens.. vill bara äta äta äta sötsaker.. mest av nutella.. nutella är godast choklat som finns!!



(^-^)

ALVIN & THE CHIPMUNKS THE SQUEAKQUEL 2

ähhmmm, mitt hjärta smälte när jag såg den filmen. älskar den för att de är såå för gullig! me love! <3


tv-dokument, familjen..

Jag såg lite nyss en tv-dokument oprah.. och jag kan inte förställa mig.. en störst familj än man kan förställa.. bara EN par från gammal tal.. en par fick 9 barn sen fick nästa 55 barnbarn och med nästa med 58 barnbarnbarn av de 58 barnbarnbarn har redan några barnen och med 4 barn är på väg.. hur otrolig det är?? underbar(!) men inget för mig haha annars vill jag sunka ensam nån mitt i havet.. jag kommer inte föda 10 barnen el så.. haha.. :D tänk att de behöver inte alltid ha kompis utan för de har stor familj och kan alltid hålla om varandra prata varandra,allt annan..

men jag har ju en stor familj från pappas sida.. men jag hat inte lärt känna allt.. de är för mycket.. min pappa är ursprung från serbien.. de fira 1 gång varje år en hela familj o släkt.. jag var med där bara en gång och träffade syssling,släkt som jag inte känner..tappar räkna hur många de är.. ehumm.. jag kommer ju inte känna en hel familjen.. de har redan för mycket.. min farmor har 10 syskon och farfar har ca. 9 syskon.. jag hann inte räkna ut hur mycket av både sidor har fött barn,barnbarn,blä..... men ibland är det härligt hel enkel.. om jag känner inte några som trots är min familj hälsa de mig så varmt och hålla mig om.. känner bra.. sen äter vi tillsammans i min farmor´s hus.. godast mat jag har ätit nånsin.. kommer aldrig trött på att äta jugoslavien mat, helt enkel gott och mer soft kan man äta med händerna.. allvar jag saknar det.. har besökt dom sist för 6 år sen.. ja det är längre sen.. måste besöka min farmor snart.. saknar min farmor, mat... ja det är ju deras kultur och jag födds ju i österrike och har aldrig känt en familj kärlek.. de är för kalla.. därför jag kommer älska min farmor även de ligger i fattig land.. jag kan leva med när jag är där på besök.. det är ju ändå en del av mitt liv.. =)

jag skriver det bara för jag kom på tanken när jag såg oprah :D inget är fel på att berätta lite och skriver vad jag vill o när jag vill (^.^)

METEOR

vi har sett den nyss.. sändes i 2 delar med en massa b-skådisar. 3 TIMMARNA LÅNG
den är skitbra!! rekommenerad att se den..

handling : Någonstans i utkanten av vårt solsystem inträffar det otänkbara. En gigantisk asteroid kolliderar med en mindre himlakropp och ändrar riktning - med kurs rakt mot jorden. De brinnande meteorregn som slår ner med förödande kraft är bara ett förebud om vad som ska komma. Bara några dagar från att nå atmosfären närmar sig Kassandra; en meteor lika stor som tre Mount Everest, och med kraften att på ett ögonblick förinta allt levande på planeten Jorden....


och med till sist blev bra kan jag säga..



påskpyssel

hej hej.. :D vill bjuder några bilder från påskpyssel och se vad vi har gjort trots nu är det över.. så här bjuder jag..


pysslade en lilla äggkorg med 5 gulligast kyckling och björkris med malad falskägg.. =)
me love lilla äggkorg mest speciellt av gulligast kyckling <3<3


_____

nu har jag funderat att ändra lite design.... easter are just got end :D wait for next year :D haha.. jag ska designa imorgon att ändra design... nu har jag inget tid med för vi ska titta på filmen som heter METEOR.. handling låter verkligen bra.. jag kan säga senare om det är bra eller så...

byyzäääääääää ha en trevlig kväll........

lite av vecka

var i sthlm och var skönt och roilig att träffat min vän.. vi har varit typ 5 ggr olika platsen (fika,middag och puub) galen,va.. hehe.. jo för att den var inte såå underbar väder i sthlm på 1 april.. sen 2 april blev lite mer varmare än 1 dag tidigare.. vi tog långgt promenad, lite kallt men skönt! sen ilördags besökte mina vännina till mig.. jag visade runt i örebro... sen middag och fika stund hos min hem.. mysigt..

isöndags ville jinna köpa vitlökssill men jag försökte locka henne att köpa vitlökssill istället och berättade att det finns godast middag vi ska äta.. kokad färskpotatis med tomater,gräddfil och smör.. men hon lyssnade mig inte.. achja tänkte jag... hon gick att köpa via coop.. när hon kom skrek hon att hon skulle ta med min coop medlemskort.. jo bara PGA VITLÖKSSILL!!! 1 kostar 17 kr om med coop medlemskort blir 20 kr FÖR 3 st.. hahaha..

sen igår bestämde hon att köpa den IGEN (?#%/=?) och tog med min coop medlemskort.. jaja vilken det blev ja 3 st vitlökssill!! allvar det äcklar mig! jag hatar att äta fisk..

jag hatar när jag ska titta på medan hon äter lax...
jag hatar när jag ska tita på medan hon äter något tonfisk i metalburk.. (ähh så äcklig! så fort jag luktar kommer min mage att må illa av själv)
jag hatar hel enkel allt när hon äter fisk medan jag lidar..

haha.. allvar ibland önskar jag att hon tycker inte om äta fisk..... njäää jag har inget val så måste jag leva med där.. men vitlökssill luktar nästtan inget,så  bra.. men INTE TONFISK i metalburk så vidrig, glöm det det kommer jag inte acceptera! haha.. hon skulkle äta den hellre medan jag är inte hemma! men det gör hon ibland PÅ FRUSKOST (?) tonfisk på bröd.. värför? såklart ibland jag blev sur för att jag kommer att må illa.. ligger säng under täcke.. haha.. knäpp jag vet jag !

....

Vi är i buss och på väg till stockholm..jag testar bara med Jinnas mobil och hur det fungera. :) är ju nyfiken.. Äsch.jag är trött egentligen försöka sova lite innan vi kommer fram stockholm.. Men det är ju inte 1april skämt.:) byää skriva sen mer när jag är tillbaka från sthlm..

RSS 2.0