bjuder bilder från i helgens

har haft inte tid att uppdatera min blogg, äsch.. nu gör jag ju.. =)

ifredags har vi haft mysig hemma





satt i balkong och spelade en barn spel med mig och jinna.. rhianna var nöjd och glad samt åt vi chokladbullar som jag gjorde för första gång.. =) supermysig

ilördags





har varit barnvåkt åt lilla johanna i fler timmarna.. wow det fungerar med johanna.. det var toppen och båda johanna å rhianna har haft jätterolig!

isöndags
vackra athina´s konfirmation som bjöd oss.





det var intressant att titta på konfirmation efteråt åt vi alla middag hos addie.. allt var bara toppen.. skönt och glad att athina tyckte om min present :D
till slutet hjälpte jag addie att städa matsaker,talliker,bla... och sist satt vi i balkong och pratade äntligen så en lång stund! var trevlig.. tack för allt.

so was it last weekend! nice!

....

Ionsdag följde jag och rhianna med addie och hennes barnen till colin's skolan öppet hus. Rhianna och jag hade rolig där. Tack addie som frågade om vi ville följa med.

Sen hon sa till mig att vi får följa med athina's konfirmation på söndag nu. Självklart tackade jag ja. Och athina är glad också att vi ska komma.Det är rolig att vi får vara med..det är en ära att vi kunde vara med.

Igår letade jag i stan efter en fin klänning för söndag.vilken jag har hittat som passar mig perfekt.

______

Vilken städtänt jag har varit idag.hela lägenhet.Haha. Men ändå känner alltid må Jävla bra efter varje städat.(^~^) efter lunch köpte jag en fint present till athina på söndag.

Hoppas hon kommer att tycka om den. Ja det kommer hon göra. =)

För några timmar sen sitter jag,Jinna och lilla rhianna i balkong medan solen skiner. Vi lekte en spel samt åt chokladbullar som jag gjorde för första gång,gött,gött... Nu är dags att tvätta kläder som jag missade igår. ehumm.. So is this today....

en lång history helgen

hade ingen tid att skriva blog.. en lång helg som har hänt. och rhianna var på en barnvakt A  fredags. nästa dag skulle jag hämta henne igen men barnvakt ringde mig och att rhianna kunde inte ens röra sig så jag kom omedelbart. sen berättade A vad som har hänt. ja..

hon lekte med gunga och ville samt teckna.hon lyssnade inte att hon får inte slippa händerna medan hon leka med gunga. då hon var så högt uppe med gunga sen såg hon någon och var förvånad på någon sätt, ville berätta med teckenspråk så slapp hon hennes en händerna så hon ramnade från uppe till golvet.

efteråt åkte vi till sjukhuset med barnvakt självklart. så fort läkare ta bort rhianna´s tröja ser jag rhianna´s väster arme är jäte svullen och vet redan att det är säkert brutit. trodde bara det är klart att hon kommer få gips.. vi väntade på röntgen.. efter röntgen gick vi tillbaka till läkaren. och de sa att hennes armbåge är helt av. och måste ha en akut operation. då fick jag nästan ångest och grät. A grät också.. för vi har inte ens förväntatat oss att det skulle bli operation. har sagt till A att det var INTE hennes fel. hon fick ändå skuldkänslor. men jag har sagt många ggr att det var inte hennes fel.

sen läkaren berättade att läkare måste få hennes armbåge i ordning och måste ha en skena.och att rhianna kommer gråta så hårt och srika hårt när läkaren måste göra hennes armbåge i ordning med skena. tills före operation kommer få bort skena. hon ska ha 2 styck lite skruvar i hennes armbåge,efter operation kommer hon få gips oxå. mitt hjärta var så smärtsam och försökte att hålla mig men jag svarade till läkaren att jag klarar inte att titta på rhianna medan läkare måste göra hennes armbåge i ordning. för hon kommer skrika så hårt. jag vill gå ut från rummet tills de har fixat så kommer jag inne tillbaka. jag klarade hel enkelt inte. för det har gjort mig redan så ont mer än ont än jag anar.. efteråt smälte jag ner och försöker att tänka på att det kommer gå bra.

operation gick jättebra.. hon var trött efteråt. men hon mår bra.. tack o lov, min envisa vild unge!


Bild:
1. athina hälsade rhianna före operation.
2. före operation
3. efter operation på intensiv rum

vi får åka hem redan nästa dag efter op.

igår besökte Addie hos oss och bjuder fika och pratstund.. hon var glad att få se rhianna och lika som rhianna var glad. A, tack för pratstund hos oss... det betydde för oss!

________________________________

idag bestämde jag att gå ute någonstans för rhianna behöver ju vara ute för att behöver inte vara ledsen hela tiden. så kan få henne att tänka på annan sak. Jag och mina 2 väldig sötnösar åkte till MEGA,när vi kom precis fram till MEGA såg rhianna en åktur bil o vill direkt sitter där. sade efter köpet kan hon ha åkturen.köpte några stora t-shirt och munkjacka till rhianna. hon har ju gips och hennes kläder passar ju inte för de är så trånig.

men iallafall ren tur att det är inte vinter annars kan hon inte gå ut för man måsta klä många kläder på. hur ska det gå? alla ny kläder köpa?,nää omojligt.. tur det är snart sommar så kan hon använder hennes linne ibland så kan passar henne med gips. men snäll av addie att hon ska leta några kläder från hennes pojkar, de är ju stora som rhianna kan låna. efter köpt som jag lovade rhianna :

(båda bilden är klickbar)

hon hade jätterolig! :D

efter MEGA gick vi lite promis och sen undrade var ska vi äta?

ja det blev :


vi åt pizzor.. gött!! efter där gick vi till aptoteke och köpte medicin till rhianna..

sen funderar jag om jag ville äta glass..? ja det vill jag,rhianna & jinna heller!




och till sist vill rhianna vara i lekplats och jag blev sååå förvånad vad rhia sa..
hon sa : där vill leka med gunga(?) är hon inte ens rädd även hon är medveten att hon bröt hennes armbåge pga gunga? wow det överraskar mig. jag trodde att rhianna kommer vara rädd att leka med gunga igen men nej jag har ju fel.. så jag och rhianna lekte tillsammans med stora gunga. det är bra och viktig att hon ska inte vara rädd för gunga bara som det har hänt. inte bra om man har rädsla känslor. men hon gjorde inte. fotograferad också lite mer bilder..


(klickbar)

hon var så glad idag! så fort vi kom hem var hon redan trött o vill sova. nattat henne redan kvart i sju..

Design

nu är det ny design färdig.. det är ovanligt att vara min stil (för att jag älskar mest mörker färgen). hehe..
super nöjd är jag och perfekt för summer colour! =)

snart drar jag och till jobbet till kl 23.. så är hemma igen efter tolv typ! =)

byäää..

...idag...

igår har jag funderat att ändra design men min hjärnan var så tomt så jag har gett upp och för att jag var också så trött. Sen idag morse var jag så jävligt förbannad för att jag har väntat på taxi i trettio minuten så jag bestämte att ringa upp taxi varför inget harkommit.sen svarar centrum att den är strax här och jag gick ner igen. Idiot. Efteråt hade jag en audiologiska möte. Fick ny hörapart vad bra hel ny och snygg svårt.:) när jag ochRhianna var hemma plötsligt kom min tankar till design.super snygg färg. Ska uppdateras imorgon.ni får se imorgon.. :-) nej inte imorgon,redan idag den tolva maj. Ja är det och för klocka tolva har gått, grattis till mig själv till 21 födelsedagen nej nej det är fel.. Redan 22 nu.:) hoppas ni har haft bra dag idag. Natti Natti till er alla. Bya..

föreläsning i å5 + barnvakt till nick ilördags

jag var med där som barnvakt.. det var jättekul med flera barnen.. och det funkar prima. föreläsning startad kl nio på morgon till kl 15. börjar tittade barnen olika teckenfilm, målat, lekte tsm med massor "byggkudde" efter lunch gick vi med åtta barnen till en lilla lekplats, sen ansiktemålning. jag frågade alla barnen "vem vill ha ansiktemålning?" alla skrek "jaaaa jag" sött! det gick verkligen allt bra. som sagt om någon behöver hjälp med å5 så ställer jag gärna upp! =)

sen efteråt kvällen passar jag nick med rhianna. då var en konsert som addie´s dotters ska sjunga.addie gick där med colin medan jag passar hennes yngsta son nick med min lilla rhianna. de var jättetrött efter hela dan via å5. jag försökte uppmuntera de och sa "nu ska vi äta".. efter ätit gick vi till affär ica och köpte några godis och glass.. när vi var hemma efter köpt, badat de tillsammans.. och hade jätterolig. till sist åt de godis samt tittat teckenfilmen..de börjar mer trött och somnat på soffan båda. söt!

bjuder några bilder:


yeah fredag!

..äntligen nu är fredag och ska ha en jävla skönt helgen nu. =)
idag har jag klippt rhianna´s hår.. det tycker rhianna kul. så vad bra! fundera att gå ute och ta lång promenad med rhianna efter vi har ätit lunch. lite fotografera kanske. ta med lite mellanmål.. inte dålig. =)

och vad kul att höra att min tös har blivit nu fjärde faster till kiea. =) <3

blogga kanske senare mer..
ha en  t r e v l i g  helg!

Hachiko - a dog´s story & summerjob

Hachiko film är en sanning history. *Bästa sannings film jag har sett* den är otrolig film och mycket sorglig historia. den hund som heter på riktig "hachi" han blev ära och berömt hund av hela världen. så fort jag tänker på den filmen hur den handlar om grät jag..  en underbar och ära hund som alla vill ha.. INGEN av hela klokast hundar i världen kan slå hachi! den blev min BÄSTA FAVORIT SANN filmen. jag vet inte hur jag ska säga många ggr att han är underbar och enormt. den har jag sett igår med min tös och nu kan jag fortfarande inte sluta att tänka på...

bild:



Handling:

När akita-valpen Hachiko kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid möter Hachiko sin ägare vid tågstationen, och hunden blir en älskad medlem i familjen. Men en dag får Hachiko vänta förgäves. Trots det väntar han troget på sin husse varje dag under de kommande tio åren. Hans öde berör många av de människor som passerar stationen, och de hjälper hunden med mat och varma ord.

*rekommendera STARK att titta på den filmen*
men ni måste vara väl redo att ögon kommer rinner ut med massor vatten
*hehe men jag skojar ju inte för att det är ju sant*

----------------------------

Nu gäller om sommarjobb, igår fick jag en brev öbo sa tös medan jag jobbar i finspång.. hon undrar varför står bara mitt namn.. vi har gemensam lgh så bruka stå på våra namn. sen gissade vi att det var kanske sommarjobb som jag har sökt för fastighetsskötsel. och sa till henne att hon ska öppna den brev.. jaha ja det var för sommarjobb och står att jag måste kontaktera med en person som är ansvarig för fastighetsskötsel avdelning och för att diskutera hur det blir. vilken jag har gjort.. ringde till person som jag ska ta kontakt med. jag berättade att jag fick den brev och blaa.. bla.. sen svarade han till mig och undrade om jag kan vara sommarvikariat mellan vecka 29 och 32. självklart svarade jag ja det kan jag.. ska ha möte 27 maj som gäller om anställningsavtal.

självklart blev jag glad! att kunde tjänar lite extra.. men det är 90% klart.. hehe.. nu får jag vänta till 27 maj.. huvudsaken 1 mån än ingenthing :D

jo dags att laga mat till min lilla rhianna..
tack och lov att jag mår lite bättre nu.. hade jävligt ont i mage och efteråt värre migrän. ajj.. men känner ändå fortfarande svag yttre på mig... jaja kan inte göra nån åt den, bara orka och orkar....

RSS 2.0