födelsdagen..

som fyller 41års idag!

jag vill säga till min nära och go vän....



addie, G R A T T I S på födelsedagen!! <3

massa krammmpuss

m.m..

jävligt jotex för jag fick vänta så längre på min paket.
beställde den 25 oktober och den står att det tar 4-5 dagar.
på 3november hörde jag av mig till jotex och var ,min paket är.

de svarade att de är tacksam att jag hörde av mig till dom. (???) de har glömt mina beställnigar. äh hur kunde de glömma ?, k n ä p pt!
sen nästa dag fick en meddelande att paket har skickat. ringde till posten igår och undrar var paket ligger. de betättade att jotex har inte skickat paket ÄN??? va vad förbannad och besviken jag är. sen talade om till jotex.. de ber ursäkt och den paket ska vara framme idag.

fick sms i em att posten har kommit. ÄNTLIGEN tänkte jag. över 2 veckor? herregud.

______________________

wow wow snöö har kommit idag.. rhianna blev jätteglad idag och sade "ja snö är här, vi kan spela snöboll krig" söt!
vi bestämde oss att dra till stan. vi stack till stan och har köpt några saker. vinterjacka,byxor till mig, vintersko till rhianna från Intersport och ny mössa+halsduk till rhianna, jättegullig.


<3<3<3



rhianna´s en riktig L Y C K O D A G är IDAG. hon blev och blev mer jätteglad när snö har kommit. lekte varje gång medan vi är ute.. på busshållsplats som vi måste vänta längre, annan plats också.. bjuder bilden på henne.



haha.. allvarlig hon slutade nästan inte att spela med snö..  och där sista bilder skrattade jag verkligen vad hon där gjorde! <3 picture

min teknik löser...

... alltid

när jag åkte till rusta ifredags och jinna skulle följa med men det blev inte för hon hade jävlig lingonvärk som alla hatar... ni förstår värför. =)

då åkte jag m min lilla rhianna till rusta för att köpa mattor för vardagsrum och kök och duschstrång. sen såg jag en skohylla och trodde det skulle passa våra hallen. pga våra hallen som kan ställa med skohylla. men oftast passar inte för flesta har det typ 80-100 cm bredd. hittade en som är 77cm bredd och ringde videosamtal till jinna att hon skulle mäta i hallen hur bredd kan vara passa.

jaa det passar perfekt och sade att jag köper det. och hon frågade : klarar du dig med massor som bära till hem.. och jag sade självklart jag klarar alltid =)

se här hur smart jag är..



.. ja som sagt att min teknik löser alltid!

hahaha...


en gång förut lyckas jag matbord på andra gammal barnvagn, haha... knäppis jag! men det fungerade. =) och fionns massor mer som jag har gjort :D

här ser så ut nu och passar bra!

=)

RSS 2.0