It is time for...

... c o m e b a c k!

uh, så här kommer jag tillbaka efter ett jättelänge tag.

oh nästan 1 år sen jag skrev sist. ja det skulle jag inte förvånad, för jag kom ju till svårighet situation och försökte bara gå igenom samt komma på min egen fot igen... 1 år sedan som jag å min ex tog pause men i november tog det slut och det fanns inget hopp då under tiden spelades VM futsal för döva i örebro och jag hjälpte där som funktionär, det var jobbigaste känslor jag har,men jag tänker "nej nej inte nu och har annat att tänka på.."
så låtsas jag som det vore aldrig har hänt någon och min kropp är bara så kall medan inerst i mig är helt förkrossad och sårad men jag visade inte i början utan senare kom plötslig allt ut..

Värst vad jag gjorde.. två av mina vänner ville uppmuntra mig att må bra och de tog mig till satin pub mitt i VM vecka, jag hade ingen lust men sedan började dricka en, och en till, och en till,bara fler och fler ..... sedan var jag HELT borta bara..
Minns inte enda vad jag har gjort. jag har gjort en sak mycket v ä r r e som jag inte borde göra men vill inte ens berätta här, för det är oförglömlig!

dagar, veckor gick...
när min lille var borta dec-jan hos pappa typ i 5 veckor. då var jag ensam och börjar dricka för ofta och oftare, ville inte sluta.. jag gillade det, gick ut och njöt ut i livet, då blir oftast borta från hemma, när jag kom hem är jag direkt deprimerad, drack och drack alltid när jag är ledig. sen ville jag inte mer städa i lgh, orkar inte laga mat någon, struntar att äta och drack istället, orkar inte tvätta kläder mer, orkade inte att diska heller..  desto lgh blev mer stökig och rörlig mådde jag dålig. och har svårt att be om hjälp..

så beslöt jag och bad min närmast vän att komma hit dagen efter. hon var glad att jag bad om hjälp och hon ställde upp för mig, kom hit dagen efter med någon mat och sa :

"håll käften, du måste äta någon och jag vill se det att du äter den upp för att jag vet du bara strunta mat men inte idag" och jag bara log och kände på någon sätt glad att någon en vet om mig kanske för väl.
Men hon var verkligen helt chockad när hon kom in i min lgh och sa : "vad herregud den här är inte lik dig länge"

jag bad henne att komma hit för att prata inte för att hjälpa mig att städa.. men hon gjorde båda ändå.. den personen kommer jag alltid vara tacksam och förstår att hon var alltid så orolig och bry sig för mycket om mig. ibland klarade jag nog inte. men efteråt beslöt jag att inte dricka någon alls på en period så kom jag på mitt fot igen.

under tider krånglade då och då.. men jag gav inte upp..som jag nästan gör..
men kämpade på att jag ska inte ge upp.. hela mitt livet har jag redan så mycket bekämpat och lyckades de mesta. och kände uh trött på att kämpa hela tiden. jag vill ibland leva en perioden utan att bekämpa för något/någon.

under någon perioden bestämde jag att renovera en del i min vardagsrummet. har rivit en hel väg, slipat,spackelt, slipat igen, grund målat, och målat och så vidare, ny tv- möbler, bord. när det blev klart kände jag mig helt annorlunda och mådde så bra och trivs direkt. vill gärna mer vara i vardagsrum. det har påverkat mig en stor del. "ja det här bara jag och min smak, min färg, minn smak bara minn!!" tänker jag.

månaden gick... desto jag mår bättre och bättre..
gick ut å träffa vänner & umgicks mycket med min lille.
nutiden fick mig de mesta positive inställning, mer gladare...

och upptäckte att jag vill ha min friheten. man märker inte i början om är tsm med någon ett tag sen kände man att frihet är helt borta.. oh.. nu ska fan det inte hända igen. oavsett tillsammans eller ej ska jag fan ha min frihet..

skillnad mellan single och förhållande är bara att förhållande har lite sina gränser tex som att inte göra någon med andra/ röra varandra. men har fortfarande sina friheten.. så går till..

så här gick lite del av en 1 år...

Det var början att skriva med =)

RSS 2.0