min hjärta smälte..


.. vad min lilla rhianna har gjort.

igår kvällen när hon har legat i sängen och vi pratade lite sen jag tog massor böcker som legat i sängen. ville bara flytta till annan plats och hon skrek och letade efter BAMSE tidigare. jag började fundera var den ligger.. sen visade hon den...

kolla där bilden!



söt hon glömde den under kudden. vill sova med där hela natt.. =)


sen när rhianna somnade djup. jinna och jag var vaken så längre.. ungefär kl. 01.30 natten kom rhianna till vardagsrum och sa:

"ni båda måste sova ju nu."
jag svarade samt skrattade: ja ja vi ska sova snart.

blev förvånad när rhianna sade sådan?! hur vet hon att klocka är mycket mycket sent då vi borde sova?  och sa till egen mamma att mamma måste sova? haha bara mega söt hon är!

<3<3

åhh för en tag...

..sen att blogga...

har tappat lust att blogga, fick 78% jobb,..

visst det finns en del tid som kunde blogga men det gjorde jag inte... orkade inte.. äsch..
jag håller på ny design till min blogg blir snyggt så får jag känna mig mer hemma inom blogg och skriver mer så längre jag kan. =)


åh ovanlig av mig att orkar mer idag även har jobbat från EM igår till idag EM sen träffade addie då hon har med rhianna. vi pradade lite om igår som hon har "sushi kvällen" och har massor sushi över kvar.. så tänkte jag direkt på min gosse jinna som är pi galen i. och sade jag kan prova några sushi som inte har med lax el nån. tex gurka, paprika är okej för mig. addie blev glad att hon kommer inte behöva kasta alla sushi.. åkte självklart först hem med rhianna..

då frågade jag jinna om hon har ätit kvällsmat, men nej det har hon inte. perfekt tänkte jag och sade t henne att det finns super mat som hon är galen i "sushiiii" hon blev pii jätteglad och pigg, haha..

cyklade till henne och hämtade sushi..
sen provade jag sushi.. åhh inte dum faktiskt "ABSOLUT utom LAX =)" med levande ljus i vardagsrummet..
åh vet ni vad jag äter inte heller wasabi el soya "bläh" men jag tog istället NATRUELL YOGHURT !?!? haha inte dum heller.. gött...



ADDIE, tusen T A C K för sushi, det var gött utom lax :D kram kram


och nu är jag   m y c k e t   sugen efter en het bad med levande ljus och dricka en cider och......
ja det ska jag nog göra nu...


.....ha en trevlig söndag!!

RSS 2.0