Planning + Midsommar

för två dagar sen förslog en vän till mig att följa med som till göteborg på midsommar och fira tillsammans på björkö.. Jag tvekade hårt om jag ska med samt jag var redan inbjuden till en annan vän i örebro... tvekade och tvekade.. till igår på fm frågade jag min lilla rhianna istället vad hon vill.. hon tvekade också i början men valde att åka göteborg med hennes bästis johanna. =) men jag ville också åka för jag har alltid velat åka dit... så vi tog beslut igår att åka t göteborg idag... vi totalt 7 personen inkl. barnen så betyder åka med två bilen. bara 2 personen som har körkort...

Varför jag tvekade mkt i början och den anledning är att köra ensam på långt sträcka med MIN bil..
Men sen sent på natten igår började jag få panik.. för jag såg att det ska bli mkt regn på söndag, vilken betyder hemresan under regn. Jag ogillar max att köra med MIN bil under regn, så börjar känna typ mer och mer panik och förvirrad.. och tänkte, tänkte... hur göras? vad vill jag?? förvirrad.. svårt att andas..

Jo jag har mina anledningen varför det blev så... efter bilolycka har jag svårt att köra långt under dåliga väder.. och jag fick den skiten- ångest att köra bilen efter olycka.. men jag har lärt mig att hantera med ångest, ja... men inte under dåliga väder på motorvägen, uschh!!
 
Förvirrad, försökte andas lugn djupt å räknade... kollade på sj istället.. såg att det finns gott om platsen och jättebilliga! bara 223kr för mig och per barn 5 kr. toppen.. pratade med en vän, så jag kan ta med 2 barnen å åka med tåg. Mina väskor lämnade jag till en vän som ska åka med bil, och bokade biljetter direkt mitt i natten
- perfect planning! =)
så slipper jag :
- vara uppmärksam på vägen
- att bära väskor
- känna ångest - panik

plus:
- barnen kan vara mer fria, vilda på tåget, röra sig. =)
- jag kan le och göra annat under resa, typ surfa, läser bok.

Lycklig jag som avstått att köra bil å valt åka med tåg!
Nu...... har precis förbi vårgården.... snart framme göötebooooorg, äta lunch ngt för barnen sen ska vi åka till björkö....
Det blir kanonhelg för barnen och för mig med.



Nu har jag bara en kvar att säga:

GLAAAADDDD MIDSOMMAR och HA EN UNDERBAR HELG, NI!

Not my day today....

... mycket händelse bara på en dag idag efter en fantastisk helg.

Har haft en fantastisk helg men idag vände till allt tvärtom...

En start med trötthet, kanske lite dålig humör på morgon, det gick bra iallafall på förmiddag, efter barnvakt tog rhianna innan vid lunch tiden, var jag helt ensam hemma, tog en tupplur..
Efter sömn började jag känna irriteration, lite stressig och på väg till jobbet, surade runt i mig som jag glömde min gymkläder då var jag redan på väg till jobbet.

Jag körde och körde, körde om långsamma bilar/lastbilar... och tittade på klocka hur tiden kommer närmare tills jag börjar jobba, fick mig att stressa mer.. från 80 skylten till 50 skylten bromsade jag innan utan att titta på min hastigheten, men det räckte inte.. jag tyckte jag körde ganska långsam men sen stod en polisen långt bort sen började jag titta på min hastighet efteråt. "ohh 60 km/h, ohnej fan"  försökte bromsa mer... nej polisen stoppade mig ändå och lyckades fånga min hastigheten innan.
Körde långsam och långsammare och följde till polisen, stannade och klev ut ur bilen...

gjorde en alkoholtest, och de förklarade mig att jag körde för fort och bla.. 2 olika sätt om jag förnekar och så vidare..och sa att jag kan skriva ner om jag vill säga någon tillägg eller fråga.. så jag svarade att det är okej,ja att jag var stressad å på väg t jobbet samt jag märkte inte min hastigheten. så jag tänker inte förneka å är accepterad som det är. var värst nervös för min 2 års prov tid har inte gått ut än. och tankar börjar tänka ngt.. tänk om de tar ifrån min körkort? när de frågade efter min körkort och ville kontrollera.......

jag ska bara få böteslapp, vänta lite, den är snart klart sen får du köra försiktig till jobbet sa han till mig efteråt..
resultat: jaha 2400 kr (!!!!) bara för 11 km/h för fort. suckar..
men samtidigt de två polisen var jättetrevlig och log hela tiden som jag oxå gjorde (halv ironi) och är glad samt tacksam att jag får behålla min  k ä r a  rosa kort!
- tur i oturen -



blev lite nere, men jag tänker inte att negativ ska dra mig in,... men ändå kvällen var inte heller bra för min del, fick illamående å spydde.. men jag tänker inte åka hem. kvar på jobbet och gjorde mitt jobb. efter jobbpass åkte jag hem... under körning var min irriteration kvar och kunde inte sluta tänka på olika saker.. tänkte på att 2400 kr kan det kosta för rhiannas flygbiljetter till österrike och tillbaka nu på sommar, det suger... när jag kom fram hemma drog jag min händerna i min byxficka,... " OH nej nej... jobb mobil är med mig... S H I T " tänkte jag..
Visst tydligt har jag glömt att lämna tillbaka den jobb mobil. Vad fan hände med mig idag? Visst jag kommer
sova skitdålig på natten och inte få min sovmorgon imorgon. allt vad jag fick - ny dåliga konversationer kom och kom..

Nyss blev jag hel vitt....shit..
...so that is my bad lucky day.

 

Give me tomorrow a lucky day, thank you!


Lovely today...

kände bara att det är bra dag idag för mig.. kanske övertrött i början...
tänkte de sakerna jag måste fixas färdig idag men jag släppte den och låta vara.. =) behöver inte tänka på de sakerna jag behöver fixa utan jag gjorde när jag kan med ro. =) Lekte fler bilder i photoshop, medan alla 3 barnen lekte ute i fria.

Och under tiden funderar om jag skulle jogga, när kände ingen ork i mig, men vill ändå, men nej.. vad fan.. tänkte kanske senare...
1 ggr per vecka joggning men jag ville öka till kanske 2-3 ggr per vecka... funderade och funderade... vad fan har inte ätit någon dök upp i min tankar så gick jag till köket å fixade smoothie till mig, snabbt och lätt för mig för jag kommer dricka upp hela. =) Jag är kass på att komma ihåg att äta för mig själv...

En stund senare börjar jag lust att ha "någon tung mat" ... nej jag har inte bestämt mig att jogga eller ej. måste bestämma mig.. för jag äter inte tung mat innan jag joggar.  så tvingade jag mig att stå upp och ombyte till gymkläder och gick ut, bara kör igång med joggning =)

Resultat : itisdags -- 3,2 km på 24 min
idag      --  3,3 km på 19 min
nöjd jag och min kroppen blev gladare..

har även handlat lite, såg dontus (vaniljmunk), åhh vill ha och det står 30 kr för 5st. åh tänkte jag, tog den 5 st.
farliga dontus som jag älskar....

sitter inne, nej inte idag, sitter just nu i balkong istället. mysig härinne och älskar min balkong för mycket..
Mysig bänk med filt, ljusar, data, bok, solnedgång och dontus med redbull.. vad vill man ha mer?? nej det är helt perfekt!!
Här min kära balkong och är absolut min andra hem =)


bara löööövve!!!


yessss, tomorrow friiiidddaaayy!!!
My best weekend come sooooonnn and it will be a wonderful weekend, whatever the weather! *a big smile*

Have you all a nice weekend! Byäää



Monday...

... imåndags dog min bil- batteri under när de laddas, åh.. skit...
köpte ny batteri till bilen och vilken tur att det blev inte så dyrt iallafall. och en kompis hjälpte mig fixa det. =)
nu lever min kära flickvän VW och hon mår bra nu!

mycket var vi hemma den dagen, lekte lite med fotografering och busig var vi med. xP
bjuder på bilder på oss..




senare på kvällen softade jag på soffan och titta på sveriges första match, åh vilken skärp och vilken jag blev besviken på. men såklart hejar jag fortfarande på sverige och de måste vinna imorgon kväll för fan........




Permanent & Secret

Permanent...

... jag har inte hunnit att skriva om det eller .... åh vad spelar det egentligen roll..? nu berättar jag en fantastiska brev jag har fått för 1 1/2 vecka sen. Detta har ALLTID gjort mig nervös.. men nu är de ur ut från mitt liv och är lyckligaste än 
N Å G O N S I N och min tårar rann!!!!!

Det är mycket värd och jag förtjänar det verkligen mycket vad jag har bekämpat för att vilja stanna här! nu kan jag dö här lycklig. =)

 

Se här bild så förstår ni....

vad kan man säga mer? =)
__________________


Secret....

... idag har jag skapat något hemlighet som kommer en viktigaste del i mitt liv!

Förra vecka fick jag önska något/ någon. inte så stor koppling mellan önskning och hemlighet men en del betyder någon små..
Kändes så bra att jag skapade den idag och får hålla om det och har också redan börjat.. =)

Önskningar finns, man får inte bara så utan att göra något. Man måste kämpa och gör något för att få den önskningar.
Stark vilja, tillräcklig stark och måste man verkligen tro på det! så får man sist.


N o t h i n g   i s   i m p o s s i b l e   &   g i v e   n e v e r   u p !

 

 


Car battery

Jo vad fan det är så irriterad.....
några dagar sen dog batteri men sedan återuppleva igen av själv ,lite öh? då under tiden den frågade jag min jobbkompis om kunde hjälpa mig med hjälp av startkabel då plötslig lever batteri. jag tänker äh? sen jobbkompis sa att min bilen kanske förstod den hot med startkabel skämtade vi. haha..

men iaf igår när jag skulle köra några personen till risbergska skolan igår för att titta på student.. då dog batteri. min
tankar skrek av panik, orka stressa men fixade snabbt men startkabel, vilken tur att jag har allt utrustningen i bilen :P vi kom iaf i rätt tid...

efter den, ska vi köra hem och fixa lite. min tankar " skulle inte bli förvånad om
bilen är redan dör och behöver hjälp av startkabel IGEN. " och det blev samma igen fixade den igen.

så jag blev bara jäkla irriterad och lite surt över det samt jag tänker .. tänk om batteri behöver byta ut. svårt att koncentrera den dagen. min hjärnan bara "bil" och då pratade jag med en någon och fick förklaring att det kan vara remsa som sitter inte ordentlig fast så kan stjäla el dest vatten, el behöver laddas fler timmar/dagar.

jag var envis och går mot min bil och ville kolla allt vad felet är för jag vill slippa tänka på det senare...

kollade och kollade under motorhuv med min vacker klänningen. haha.. lugn den blev inte smutsiga iaf bara händer ;-P så hittade jag felet!!

jo batteri bör laddas, suck.. men den går att köra bil med startkabel men dör ändå sen igen. kändes skönt att jag vet vad felet är.
försöker lösa imorgon el så. puh... tydligt har rhianna inte stängt dörren ordentlig. om dörren är öppen lyser den lampan. :$
så var det....

se här bild.. "bör laddas" :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Test and Virus

Vill bara testa lite att skriva blogg i iPhone och se hur set fungerar... jag kommer skriva några inlägg idag :) så blandar inte med annat rubrik. :)

Visst nu har vi många gäst här - nog virus! =) virus springer runt i lägenhet. fan ta dig, virus.
min stackars lille fick feber och diarré.. åh dålig magen.. par timmar senare börjar jag också få dålig i
magen.. hoppas nog inte magsjuk... jag klarar mig nog bra å kan även le. men min lille har inte lika ork som jag.. sov och sov. :(


Weekend and Vårruset

Weekend...
Under helgen har jag rest bort, vilket jag har gjort rätt val. Barnfri helgen var det också och det behövde jag ibland =) Hade mysig helgen även väder var inte så bra, och lyckades att väder inte påverka mig att känna "nere" var bara så gladare och en sak som kommer inte få mig att glömma. =) Tack för den helgen och det var värd.

Bild: regnig helg men vacker!



Vårruset idag....
... satt i bilen och var på väg till vårruset plats och där stannade massor bilen och fick mig att vänta kö i 30 min och fick tankar runt i mitt hjärnan, fick mer panik desto mer när jag väntade och var nervös.och känns som att jag vill gärna ändra mitt åsikten och nästan ångrade att jag måste springa med...

men jag sprang och sprang, hade redan värre träningsvärken innan, fick några gånger kramp, känns som att min kroppen vill ge upp men jag kämpade ända. typ springa på olika tempo.... 1..2...3...4 km... när jag såg 4 km har gått så tänkte jag BARA UNDER 1 km kvar att hamna i målet. närmare och närmaste ju jag kommer sprang jag bara för i livet :D
Kom i målet med 34min och 25 sek. Mycket nöjd för första gång och utan att blev tränad i några veckor.

här kommer bild :


Wonderful day!

Solen skiner och skiiinnerr.....

... vilken den gör mig glad och gladare..

de några dagar har varit bara grått och regn som gör mig lite .... typ suckar mkt och inte glad heller. =)

men idag en vacker lördag skiner det underbar så helt rätt idag för min del =) så hoppas jag att solen följer med mig överallt idag.. :P

Trevlig lördag, ni...

The story of smoking...

...


Bild : Google

Isöndags fick jag en stor fundering. Tänkte på att många år har jag försökt sluta men misslyckades hela tiden. Sedan frågade jag mig : Hur många år har gått under jag har försökt? Så fick jag mitt svaret : tappade räkning och ska det bli några år till??  Nog om skiten, NU eller ALDRIG? och isöndags blev cigg slut och lovade mig att inte köpa mer cigg pack.

1. Dag, när jag vaknade tänker jag direkt på den men påminnade mig själv igen att jag har ingen cigg mer. åh okej..  Jag gick ut och tog en tuggummi som heter nicorette, smakade herregud vidrig och äcklig (det kan jag absolut lova)!! kastade den direkt ut ur bilfönster sedan tänkte jag " Fan nu åker jag till bensinmack och köper cigg för jag tyckte att det var godare än gummi. Kom in mack och min åsikten ändrade sig och jag köpte Kaffe Latte istället. =)  och glodde mycket dum på folket runt i stan och letade vem som röker, bla.. min ögon bara knas.

Det är sjukt hur jag har upptäckt.. när jag var ute tex jag har parkerat min bil på en plats sen steg ut ur bilen tog jag min väska fram och letade efter någon, vet inte vad men sen kom jag på tanken och påminna mig att jag har ingen cigg. samma om igen och om igen.. sen tänkte jag : jaså gör jag ofta utan att ha medveten och rökte?
F Y F A N, vilket stark vanor!! sjukt.

2. Dag, varit sjuk och hemma vilken det gör mig rastlös så jag fick verkligen abstinensbesvär och ville röka men försökte att tänka på annat och läser bok.. svårt var det verkligen, när jag var i köket och kollade torrvaror skåp och såg kakao pulver tog jag den bara fram och fixade direkt chokladbollar efteråt... sen såg jag slump från fönster, en kille som promenerar med hund och hade cigg på sig och rökte tänker jag " fan fan ska jag springa ner och ber om cigg??" men jag gjorde det inte. fler timmar senare såg jag i tv och två personen hade "samlag" och jag tänkte vad fan det skulle vara jäkla skönt och åh jag behöver det verkligen, ha ha ha.. sjukt omkring i min tankar! olika massor bara helt sjuk i huvuden!

3. Dag, vaknade och tänkte inte på cigg ingen sugen på morgon med en stor leende, och det började känna härlig. stannade i sängen och njöt. =) ny vanor har börjat och är medveten hela tiden att jag inte röker. läste jättemycket den bok nästan hela dan. emellan pause, sov, och massor te. =) jag var ganska lugn. på natten fick jag lite fundering och var lite rädd om hur det skulle gå om jag är på jobbet nästa dag och några jobbkompis som rökte..

4. Dag, mer piggare på morgon.. fixade mig lite och iväg till jobbet. men då var jag inte orolig över länge, såg att jobbkompis rökte men jag bry mig inte länge. när jag kom ut till altan fick direkt en stark doft av rökning och luktade, det var inte jättegött tyckte jag och tänker oj sjukt den personen som rökte står mer än 15 meter. och kunde ändå lukta..  nu förstår jag på "icke rökare" som tyckte äcklig och så....  mina tanker känner " vill röka men jag rökte inte och jag behöver inte kämpa så hårt heller just där den dagen utan jag var inte orolig över för jag var skitsäker på att jag kommer inte röka igen. =) dagen gick så bra.


idag har den 5 dygn gått. nu känner bara mer gladare och pigg samt jag räknade de dagarna för hålla mig på topp och fortsätter med den tills jag har slutat räkna så har jag glömt det skiten helt bort. och vill också påminna mig helatiden,vara i medveten, vad den skiten kan påverka oss i verkligheten... =)
Fan jag kommer upptäcka senare att jag blir varje månaden ca 1000 kr rikare =D


Bild : Google
Helt rätt bild!

* huvudorsak till slaganfall                   * minskar uthållighet
* mycket beroendeframkallande          * rynkor huden
* höjer blodtrycket                              * leder till depression och trötthet
* undertrycker immunförsvaret            * kan orsaka cancer
* dämpar lukt och smak

=D

RSS 2.0