det har...

...varit myckett ett tag sen jag skrev sist på blog..

har inget tid med att blogga då hade jag mycket att göra...

- jobb
- plugga teori för körkort
- ha min söta rhia hemma
- min älskling jinna oxå =)
- många körlektionen
- och med sköta lägenhet =D

det var nog för mycket för mig..

sedan 8 dec hade jag teoriprov och det blev gödkänd, skönt över med det.. nu slipper jag att plugga med masssoor frågor, vad det innebär, bla... men det var nog bra =)

förra vecka hade jag uppkörning med en jävligt kille från provet som heter ulf som kan pyttelite teckenspråk, och blev inte godkänd och jag var så förbannad pga han lurade mig på någon sätt och visade till mig INTE i god tid.. och jag vet att det var inte någon fel..

självklart blev jag verkligen ledsen" varför" tänkte jag bara.. och bokade direkt efter ny uppkörning för en vecka efter den som inte blev godkänd. och bokade en körlektion och se vad som jag gjorde fel el så..
fått veta av andra döva person och sade att det var samma kille som andra döva flera än 1 blev inte godkänt. åh hur fan gör ulf? han är såååå OTREVLIG och OARTIG, tycker inte om döva egentligen men man ska inte göra så mot döva,fuck säger jag bara!

nästa ggr med körlektionen var nog för bra och lärare har inget att säga mer.. jag tänkte att den körlektionen var verkligen onödigt med jaaa... jag berättade min lärare ang ulf,efteråt hjälpte de mig och ringde till vägverket att ulf ska inte göra prov med mej igen och att jag har rätt få annan person.

sen idag körde jag uppkörning och jag tänkte att jag ska lyckas som fan.. ja det kom en annan person och jag körde..... till sist åkte vi tillbaka till vägverket och sade till mig direkt att det är godkänd!
och han berättade till min lärare att jag kör faktiskt redan bra och förstår inte vad som händer med förra vecka med skit kille! men skitsamma!

nu ligger jag i sju himmla och har fått min körkort!! OTROLIGT!

nu får jag köra min bilen när jag vill och var som helst! =)

RSS 2.0